ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕ.Π.Α.


Το έντυπο για την Αίτηση Αξιολόγησης Αναπηρίας από τα ΚΕ.Π.Α.


Αυτό είναι το έντυπο για την υποβολή της αίτησης αξιολόγησης αναπηρίας από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και για τους ανασφάλιστους πολίτες. Κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε αναλυτικά τις Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης, τον Πίνακα Κατηγορίας Αιτημάτων (με τους αντίστοιχους κωδικούς), καθώς και τα σημεία ΚΕ.Π.Α. σε όλη την Ελλάδα, όπου υποβάλλονται οι αιτήσεις για αξιολόγηση αναπηρίας:
Το έντυπο για την Αίτηση Αξιολόγησης Αναπηρίας από τα ΚΕ.Π.Α.
–> Κατεβάστε ολόκληρο το pdf με τις αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης αξιολόγησης αναπηρίας, ώστε να είστε προετοιμασμένοι όταν επισκεφθείτε το ΚΕ.Π.Α. στο οποίο υπάγεστε.
Περιοδικό Αυτονομία – www.Disabled.GR – 25/3/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.