ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014



        «ΔΩΡΕΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΓΝΚ»



          Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε την δράση : «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΙΑΛΩΝ»   καλώντας  τα μέλη του και τον λαό της Κορινθίας,   σε μία προσπάθεια  επίδειξης   κοινωνικής Αλληλεγγύης  και ευαισθητοποίησης  στην  ιδέα της ανακύκλωσης,  να συγκεντρώνει τα  καπάκια από της πλαστικές φιάλες  νερού και να τα ανταλλάσει με αναπηρικά αμαξίδια.

          Πράγματι η ανταπόκριση ΟΛΩΝ  ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν ανακυκλωθεί περι τους  4 τόνους πλαστικά καπάκια και να έχουμε προμηθευτεί  και διαθέσει  δωρέαν  σε ανασφάλιστα  άτομα και υπηρεσίες  δέκα   (10) αμαξίδια.

          Σήμερα με  την παραλαβή του δέκατου  αμαξιδίου  το Δ.Σ. αποφάσισε να το δωρίσει στο Νοσοκομείο Κορίνθου σαν πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης του Κορινθιακού Λάού .

Ακόμη για την υλοποίηση αυτής της Δράσης αξίζει να αναφερθεί η σημαντική  προσφορά  της Ενορία ς του Αγίου Νικολάου Κορίνθου,  της Εταιρίας SCA (ΚΑΡΤΟΝΠΑΚ) για την χορηγία υλικών συσκευασίας,  τα  ΚΤΕΛ  Κορινθίας ,  τΙς Μεταφορικές  Εταιρίες  «ΝΕΟΣ  ΕΡΜΗΣ»  Τεμπλής  Γεώργιος  και « ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ » Α.Ε.   και φυσικά όλων όσων συνέβαλαν  σε αυτή την προσπάθεια.


Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.