ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Επανασυγκροτείται το ειδικό σώμα των ιατρών των ΚΕ.Π.Α.

  Παρακάτω αντιγράφω την ανακοινωση του ΙΚΑ σχετικα με την επανέναρξη λειτουργίας των ΚΕΠΑ.
 
Επανασυγκροτείται το ειδικό σώμα των ιατρών των ΚΕ.Π.Α.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική διάταξη, οι ιατροί που ήταν ενταγμένοι στο Ειδικό Σώμα Ιατρών Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α. αυτοδίκαια υπάγονται σε αυτό, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους συμμετέχοντας στις υγειονομικές επιτροπές των ΚΕ.Π.Α.

Με βάση τη νομοθετική διάταξη προβλέπεται επιπροσθέτως η δυνατότητα συμμετοχής τους σε περισσότερες υγειονομικές επιτροπές ΚΕ.Π.Α., από αυτές που συμμετείχαν έως τώρα ανά μήνα, με σκοπό τη δραστική μείωση του χρόνου αναμονής των εκκρεμών αιτημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, για το διάστημα από 20 έως 28 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί 540 επιτροπές, για την εξέταση 11.734 αιτημάτων πιστοποίησης αναπηρίας.

Για το μήνα Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί 1.393 επιτροπές για την εξέταση 28.917 αιτημάτων πιστοποίησης αναπηρίας.

Στη βάση αυτού του νέου προγραμματισμού προσδοκούμε την ομαλοποίηση της ροής εξέτασης των αιτήσεων πιστοποίησης αναπηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.