ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

                                                                                                                         Κόρινθος   9 / 1/1014
                                                                                                                         Αρ. Πρωτ. 1/2014
Προς :
Φορείς Δημοσίου και Ιδιωτικού δικαίου κ.λ.π.   που Παρέχουν  υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού ενδιαφέροντος  

Το Σωματείο Ατόμων με αναπηρία Νομού Κορινθίας ο μοναδικός πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας της Κορινθίας, μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελ/σου και της Εθνικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Ελλάδος  που εκπροσωπεί  το σύνολο των ΑμεΑ  πιστοποιημένων με ποσοστό αναπηρίας 67 % και άνω ανεξαρτήτως  πάθησης, με την παρούσα σάς ενημερώνουμε ότι,  λόγω των ιδιαιτέρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε είτε είναι εμφανή (λόγω των εξωτερικών γνωρισμάτων αναπηρίας) είτε αφανή,  έχουμε την ανάγκη Αξιοπρεπούς εξυπηρέτησης κατά προτεραιότητα  λόγω της αδυναμίας να παραμείνουμε σε αναμονή για πολύ ώρα.
Όλα τα μέλη μας στο άμεσο μέλλον θα διαθέτουν κάρτα από την οποία θα προκύπτει η ιδιότητα τους ως μέλους μας και παρακαλούμε όπως με την επίδειξή της φροντίζετε ώστε να εξυπηρετούνται Αξιοπρεπώς κατά προτεραιότητα ( σύμφωνα με τις διατάξεις των: ΔΙΑΔΠ/4291/17.2.97, ΔΙΑΔΠ/26534/2.12.96, ΔΙΑΔΠ/6750/29.3.99, ΔΙΑΔΠ/Γ2γ/589/9.1.2001,) και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία τους.
Για διευκόλυνση  σας,  παραθέτουμε  υπόδειγμα της  κάρτα μέλους που έχει εκδώσει το Σωματείο μας  η οποία όταν επιδεικνύεται  στον υπάλληλο σας να του παραχωρείται , με αξιοπρέπεια,  η προτεραιότητα.
Η κάρτα θα φέρει Φωτογραφία του ΑμεΑ, Ον/μο, Ποσοστό Αναπηρίας σύμφωνα με  την Αξιολόγηση του από ΚΕΠΑ ή άλλη ΑΥΕ όπως ο νόμος ορίζει, σφραγίδα του Σωματείου μας, ημερομηνία λήξης ισχύος, καθώς και τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης του Σωματείου.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας

                        Σ. ΠΟΤΗΡΗΣ                                                                                    Π. ΤΣΙΓΚΟΥ
Κοιν.: ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.