ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Συνόδεψε την κοπέλα του στον σχολικό χορό, λίγο πριν πεθάνει-Ήταν η τελευταία του επιθυμία

09898
Οι γιατροί ενημέρωσαν τον 15χρονο ότι έχει μόλις λίγες ημέρες ζωής, αλλά δεν το έβαλε κάτω-Η συγκινητική πράξη που διοργάνωσε το σχολείο του
Την τελευταία του επιθυμία έκανε πράξη ένας 15χρονος έφηβος, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου.
Jak-Trueman (1).jpg
Όταν οι γιατροί του είπαν πως έχει ακόμα λίγες μέρες ζωής, εκείνος αποφάσισε να μην το βάλει κάτω, και συνόδεψε την 14χρονη κοπέλα του στον σχολικό χορό.
Jak-Trueman1.jpg
Για τον Τζακ Τρούμαν ο λόγος, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα υπό τα χειροκροτήματα και τα δακρυσμένα μάτια των υπόλοιπων συμμαθητών του.
Jak-Trueman (2).jpg
Το event, στήθηκε νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για χάρη του Τζακ, την τελευταία στιγμή, όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως δεν του απομένει πολύς χρόνος ζωής.
Jak-Trueman (5).jpg
Περισσότεροι από 200 μαθητές και καθηγητές στο Γυμνάσιο West Calder της Σκωτίας, συγκεντρώθηκαν και διοργάνωσαν έναν αξέχαστο σχολικό χορό, με τον 15χρονο Τζακ να συνοδεύει περιχαρής την 14χρονη κοπέλα του.
Jak-Trueman.jpg
Οι δυο έφηβοι ήταν μαζί εδώ και περίπου δυο χρόνια, αλλά τον περασμένο Αύγουστο ο Τζακ διεγνώσθη με λέμφωμα T-Cell, το οποίο στη συνέχεια έκανε μετάσταση σε όλο του το σώμα.
www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.