ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

”Με Αφορμή την Αναπηρία” – Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015,στην ΝΕΡΙΤ PLUS

nerit.gr
Η εκπομπή “ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ”, είναι η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση που ασχολείται με θέματα αναπηρίας και απευθύνεται στο 1.500.000 συμπολίτες μας με αναπηρία και στο σύνολο της κοινωνίας. Ο δημοσιογράφος, νομικός και μουσικός Γιώργος Μπελίρης (τυφλός ο ίδιος), που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, και οι υπόλοιποι συντελεστές, προσπαθούν όλοι μαζί, με υπευθυνότητα, να αναδείξουν την ανθρώπινη ποικιλομορφία, τα προβλήματα, τις ανησυχίες, και τις φιλοδοξίες των πολιτών με αναπηρία.
H εκπομπή ακολουθεί τη δεοντολογία, τη μεθοδολογία, τις προδιαγραφές και τον τρόπο προσέγγισης των ατόμων με αναπηρία, που έχουν υιοθετήσει οι δημόσιες τηλεοράσεις ευρωπαϊκών χωρών: ΒΒC, ZDF, FRANCE TELEVISIONS. Θέματα 3ης εκπομπής:
• Παρακολοθούμε την Α’Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ ανδρών και γυναικών. που έγινε από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ 2000 στη Θεσσαλονίκη.
• Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες. Είναι καλύτερο να κάνουμε κάτι παρά να μην κάνουμε τίποτα. Από σήμερα λοιπόν ξεκινάει στην εκπομπή μια καινούργια ενότητα με βασικές γνώσεις για τις πρώτες βοήθειες. Πολύτιμος συνεργάτης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
• Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κώστας Μακεδόνας, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Ζιώγαλας & On the road, Βασίλης Καζούλης και Μιχάλης Τζουγανάκης ήταν οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για το Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη-Θεσσαλονίκης»
Προβολή επεισοδίου: Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 στις 18:00 Παρουσίαση / Δημοσιογραφική Έρευνα: Γιώργος Μπελίρης Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγιανίδης Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.