ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Επίδομα θέρμανσης: Τσεκούρι στα εισοδηματικά κριτήρια για τους κατοίκους του Νότου!

Επίδομα θέρμανσης: Τσεκούρι στα εισοδηματικά κριτήρια για τους κατοίκους του Νότου!

- Αλλάζουν όλα στον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλεται το επίδομα θέρμανσης
- Μειώνεται κατά 50% το κονδύλι για τους δικαιούχους
- Στις περιοχές που κάνει περισσότερο κρύο οι πιο πολλοί δικαιούχοι!
- Διαβάστε τι αλλάζει

Άλλη μια κοινωνική παροχή ψαλιδίζεται στο όνομα του 3ου Μνημονίου και των προαπαιτουμένων του. Το επίδομα θέρμανσης δεν θα είναι πλέον το ίδιο για όλους αφού το ποσό που θα διατεθεί έχει μειωθεί κατά 50%. Πέρυσι το ποσό ήταν στα 210 εκατομμύρια ευρώ και φέτος θα είναι μόλις 105!
Τα εισοδηματικά κριτήρια μέχρι και πέρυσι ήταν 30.000 για τον άγαμο, 40.000 για το ζευγάρι και 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Αυτά, θα πέσουν κάτω από το ποσό αυτό τουλάχιστον για τους κατοίκους του Νότου! Η Ελλάδα θα χωριστεί σε 4 ζώνες και με το σκεπτικό ότι στον ελληνικό νότο δεν κάνει τόσο κρύο όσο στον βορρά θα αποκλειστούν αρκετοί που ήταν μέχρι σήμερα δικαιούχοι.
Το θέμα όμως είναι ότι με το κονδύλι να είναι μικρότερο, ακόμα και με τον αποκλεισμό κάποιων που θεωρούνταν μέχρι σήμερα δικαιούχοι, δεν θα αποφεύγουν το ψαλίδισμα του επιδόματος ακόμα και οι κάτοικοι του Βορρά...
www.newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.