ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ε.Σ.Α.μεΑ.: Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο υπουργό Υγείας Π. Κουρουμπλή

 

Επιστολή στον νέο υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή απέστειλε η ΕΣΑμεΑ, ευχόμενη καλή επιτυχία στο έργο του και τονίζοντας ότι προσδοκά στενή και αγαστή συνεργασία για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων και Ελληνίδων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Επιστολή Ε.Σ.Α.μεΑ. προς τον υπουργό Υγείας Π. Κουρουμπλή:

«Κύριε Υπουργέ,

Αγαπητέ Συνάδελφε στο αναπηρικό κίνημα,

Εκ μέρους της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων από εσάς στο υπουργείο Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και επίσης τις θερμές μας ευχές για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, σε ένα τομέα που είναι τόσο σημαντικός για το σύνολο της κοινωνίας, αλλά κυρίως και ιδίως για τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Είμαστε βέβαιοι και προσδοκούμε σε στενή και αγαστή συνεργασία μαζί σας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων και Ελληνίδων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους».

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.