ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Λαζαρίδης όλο εκπλήξεις

10590553_749680678418945_483713972676121401_n
Τον καθιερωμένο απολογισμό της αγωνιστικής του χρονιάς θα πραγματοποιήσει αύριο τετάρτη (18.2) ο Γιωργος Λαζαρίδης στο ξενοδοχείο Ελίτ στην παραλία  Καλαμάτας και ώρα 19:00. Ο Μεσσηνίας αθλητής στο τένις με αμαξίδιο θα ανακοινώσει και δυο σημαντικές εκπλήξεις.
Ο Γιωργος Λαζαρίδης θα κάνει τον καθιερωμένο απολογισμό της αγωνιστικής του χρονιάς για το 2014 και θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό για την νέα Παραολυμπιακή χρονιά παρουσιάζοντας τις προθέσεις του και τα διεθνή τουρνουά που θα λάβει μέρος ώστε το 2016 να είναι στο Ρίο. Ο Λαζαρίδης το 2014 ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας ατόμων με αναπηρία όταν με τον συναθλητή του Στέφανο Διαμαντή ανακηρύχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η καλύτερη ομάδα στα βραβεία ΠΣΑΤ.
Ο Γιωργος όμως εκτός από την παρουσίαση των προσωπικών του στόχων θα αποκαλύψει και δυο μεγάλες  προσωπικές του ενέργειες για την Μεσσηνία που αποσκοπούν στο κοινό καλό. Θα παρουσιάσει το διεθνές τουρνουά Αρχαία Μεσσήνη οπεν όπου θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας τον Οκτώμβρη και είναι το μοναδικό διεθνές τουρνουά στο τένις με αμαξίδιο στην χωρά μας. Το δεύτερο σημαντικό γεγονός θα είναι η παρουσιάσει του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία της Μεσσηνίας, ο αθλητικός σύλλογος αυτός θα είναι ο δεύτερος αθλητικός σύλλογος στην Πελοπόννησο που ασχολείται με την ανάπτυξη του παραολυμπιακού κινήματος μετά τον Ήφαιστο Πατρών. Ο Λαζαρίδης κάνει πρωταθλητισμό όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά προσπαθεί και για το κοινό καλό των ατόμων με αναπηρία και όχι μόνο.
«Το 2014 στάθηκε για μένα μια πλήρης χρονιά με σημαντικές και επιτυχημένες συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά, κοινωνικές δράσεις και συνάμα με κάποιες ακόμη περιπέτειες της υγείας μου, οι οποίες ευελπιστώ ότι πλέον αποτελούν παρελθόν. Απομένει μόνο ένας χρόνος για την Παραολυμπιάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο χρόνος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμένα αγωνιστικά και κάθε στήριξη με δυναμώνει και ενισχύει την προοπτική της επιτυχίας μου. Θα σας περιμένω όλους στην ετήσια εκδήλωση μου στο Ελίτ στις 19:00» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιωργος Λαζαρίδης.
sportsamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.