ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σε θετική κατεύθυνση το νομοσχέδιο για τα ΑμεΑ

Θετικές χαρακτηρίζει η Ε.Σ.Α.μεΑ. τις διατάξεις που προτείνονται στο σχέδιο νόμου: «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κ.Ε.Π.Α, την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα», το οποίο δόθηκε σε διαβούλευση. Μετά από ενδελεχή μελέτη του σχεδίου νόμου και αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις και προτάσεις του συνόλου των Οργανώσεων - Μελών της που εκπροσωπούν σοβαρές και μόνιμες κατηγορίες αναπηρίας και χρόνιας πάθησης, καταθέτει της προτάσεις της, σε 7σέλιδο έγγραφο, που σκοπό έχουν να κάνουν τις διατάξεις πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές προς όφελος των ατόμων με αναπηρία.
Αναλυτικά οι προτάσεις στην επιστολή προς το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.