ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Στιγμιότυπα από το 1ο Φεστιβάλ Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης

 

Υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στις 5 & 6 Ιουνίου στο Γκάζι το 1ο Φεστιβάλ Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ), μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ), το Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής (ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ), το Σύλλογο Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής (ΣΑΤΕΑ), την Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝΕΛΕΑ), μαζί με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και συλλόγων Γονέων Σχολικών Μονάδων Ειδικής Εκπαίδευσης και με την «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Α.Ε.».
Μεγάλη επιτυχία και οι δύο ημέρες, όπου το παρόν έδωσαν πλήθος μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών, εκπρόσωποι μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, εκπρόσωποι των ΚΕΔΔΥ, Σχολικοί Σύμβουλοι, Ομοσπονδίες, συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς, σύλλογοι, Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων κ.α.
Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης κήρυξε επίσημα την έναρξη του Φεστιβάλ και της ημερίδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτό το διήμερο φεστιβάλ είναι η αποκορύφωση μιας εξαιρετικής συνεργασίας των φορέων της ειδικής εκπαίδευσης από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Αυτή η συνεργασία αποτελεί τη βάση για τη συγκρότηση ενός κινήματος προάσπισης των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση καθώς επίσης και της διασφάλισης του ρόλου όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας. Όλοι μαζί θα πρέπει τώρα συστηματικά και μεθοδικά να δώσουμε τη μάχη για να ανοίξουν τα σχολεία την ίδια ώρα και για τα παιδιά με αναπηρία τον Σεπτέμβρη»!
Χαιρετισμούς απηύθυναν την πρώτη ημέρα στην ημερίδα οι κ.κ. Στάθης Καρπενησιώτης Πρόεδρος ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Γιάννης Λυμβαίος Προέδρος ΠΟΣΓΚΑμεΑ, Γεωργία Μπουλμέτη, Προέδρος ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Μαρίνα Κακαζιάνη, Πρόεδρος ΣΑΤΕΑ και Δημήτρης Αφουξενίδης από τη ΕΝΕΛΕΑ. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ http://www.esaea.gr/pressoffice/press-releases/2973-programma-festibal-foreon-eidikis-ekpaideysis-5-6-6-sto-gkazi
Φωτογραφίες στο facebook της Ε.Σ.Α.μεΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.