ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Χτύπησε άτομο με αναπηρία για μια θέση στάθμευσης

ameaa
Έντονο επεισόδιο για τη θέση στάθμευσης -55χρονος χτύπησε άτομο ΑΜΕΑ τραυματίζοντάς τον
Χθες, γύρω στις 4 το μεσημέρι, στην οδό Μανωλοπούλου στον Πύργο, ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ηλείας, είχε τις εργασίες για τον χρωματισμό των θέσεων στάθμευσης για τα οχήματα ατόμων με αναπηρία, τη στιγμή που κάτοικος της πόλης πήγε και πάρκαρε το όχημά του επάνω στο μόλις φρεσκοβαμμένο σημείο.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονο τσακωμό, καθώς η αδερφή του κ. Παπανικολόπουλου, γραμματέα του συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, ζήτησε στον οδηγό του οχήματος να φύγει από εκεί, πρώτον γιατί θα χαλούσε το χρώμα και δεύτερον γιατί επρόκειτο για οριοθετημένη θέση ΑμεΑ.
Ο οδηγός όμως αντέδρασε, ισχυριζόμενος πως μετέφερε άτομο ΑμεΑ, τον γιο του που είχε χτυπήσει. Ωστόσο ο διαπληκτισμός μεταξύ των δυο ανδρών δεν σταματούσε τότε ο 55χρονος οδηγός επιτέθηκε στον 39χρονο γραμματέα του συλλόγου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και παρόλο που του δήλωσε πως ήταν άτομο με αναπηρία ο 55χρονος συνέχισε, χτυπώντας τον με γροθιά στο κεφάλι και ύστερα τον τράβηξε από το χέρι για να τον βγάλει από το αυτοκίνητο.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία της πόλης η οποία κατέφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους δυο άντρες και τους μετέφερε στο τμήμα, μαζί με τους μάρτυρες. Εκεί ο 55χρονος φέρεται να ζήτησε συγνώμη από τον 39χρονο που ήδη είχε εκδηλώσει πρόθεση να υποβάλει μήνυση σε βάρος του και τελικά αλληλομηνύθηκαν καθώς και ο 55χρονος σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως ο 39χρονος τον χτύπησε…
Οι δύο εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο αργά το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για την υπόθεση.
Να σημειωθεί πως ο κ. Παπανικολόπουλος τραυματιστεί στο κεφάλι και το χέρι, που τραβούσε ο 55χρονος, είχε πρηστεί και μελανιάσει.
amea3.jpgamea2.jpg
amaliadanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.