ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Οικογενειακό επίδομα: Θα δοθεί πριν το τέλος της χρονιάς η τελευταία δόση;

oikogeneiako_epidoma
Προσπάθειες να καταβληθεί το επίδομα τέκνων έως τα τέλη του χρόνου καταβάλει ο ΟΓΑ καθώς δεν απέδωσαν οι προσπάθειες να βρεθούν πόροι για πληρωμή των δικαιούχων στις 21 Δεκεμβρίου.
Η καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης του 1 δις πάει πίσω και την πληρωμή του επιδόματος τέκνων, όπωςεκτιμούν αρμόδιες πηγές, αν και επισήμως δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση.
Έτσι, φαίνεται πως μετά τα Χριστούγεννα, με στόχο πριν από το τέλος του χρόνου, θα γίνει η πληρωμή για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ σε 640.000 δικαιούχους.
Η τρίτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων, καταβλήθηκε στις 5 Νοεμβρίου σε 643.290 δικαιούχους.
Πάντως, το χρονικό περιθώριο χορήγησης της τέταρτης  δόσης του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων και του Ειδικού Επιδόματος Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών είναι έως τις 20 Ιανουαρίου.
 www.madata.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.